Νέα όψη στο newsfeed του Facebook

Το Facebook ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια νέα έκδοση στο πολύ διάσημο πια, newsfeed της, την επόμενη εβδομάδα.
Η νέα έκδοση θα ανακοινωθεί επισήμως στις 7 Μαρτίου στα κεντρικά γραφεία του Facebook στην Καλιφόρνια.
Η αναβάθμιση αυτή του newsfeed θα είναι η δεύτερη μεγάλη αλλαγή μέσα στο 2013, μετά την ενσωμάτωση του τομέα αναζήτησης (social search feature).
Το newsfeed, που δείχνει μια συνεχώς ανανεωμένη ροή φωτογραφιών, βίντεο και σχολίων που "ανεβάζουν" οι φίλοι καθενός, είναι ένα από τα 3 πιο σημαντικά κομμάτια του Facebook, μαζί με τον τομέα αναζήτησης και τα προφιλ χρηστών, όπως δήλωσε ο Mark Zuckerberg.
Η τελευταία μεγάλη αλλαγή του newsfeed του Facebook έγινε τον Σεπτέμβρη του 2011. Από τότε, η εταιρεία έχει ενσωματώσει τις διαφημίσεις μέσα στη ροή γεγονότων (newsfeed) και έχει δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στις κινητές συσκευές αφού οι περισσότεροι χρήστες του Facebook πια χρησιμοποιούν τις φορητές τους συσκευές και λιγότερο τους υπολογιστές τους.
Η εφαρμογή για τις φορητές συσκευές ακόμη δεν παρέχει όλες τις λειτουργίες που έχει ο χρήστης όταν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του και οι αναλυτές θεωρούν ότι αυτή η αλλαγή που πρόκειται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα θα είναι σχετική και με αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι με την ανακοίνωση της επερχόμενης αναβάθμισης, η μετοχή ανέβηκε περίπου 2%.
Υπομονή μέχρι την Πέμπτη λοιπόν..

Πηγή: http://www.telegraph.co.uk